Obchůdek

Výtěžek z prodeje směřuje na studentské projekty a rozvoj Masarykovy univerzity.

ČESKÁ VIZE Hledání identity 21. století…
2011 Brno, DIALOG centrum, ISBN 978-80-254-9362-5, druhé rozšířené vydání
formát 16 x 11 x 1 cm, brožovaná, 304 stran, náklad 2000 ks, cena 99 Kč
www.ceskavize.cz/kniha

Publikace shrnuje myšlenky spisovatelů, vědců, učitelů, filosofů, ekonomů, umělců, podnikatelů, právníků, hudebníků, lékařů, historiků, architektů, dokumentaristů, politiků, studentů, duchovních… a jejich pohledy na nejdůležitější hodnoty, na kterých by měla stát budoucnost naší společnosti. Kniha vyšla 17.11.2009 u příležitosti dvacátého výročí Sametové revoluce 1989. Pokřtěna 19.11.2009 Václavem Havlem v Divadle Husa na provázku v Brně. Autoři: Madeleine Albright, Václav Bělohradský, Jan Benda, Stanislav Bernard, Jan Budař, Vojtěch Cikrle, Václav Cílek, Václav Cvrček, Michal Dalecký, Jiří X. Doležal, Vratislav Dostál, Jan Duda, Milena Flodrová, Luděk Galuška, Barbara Gregorová, Libor Grubhoffer, Jiří Gruša, Jiří Grygar, Lukáš Hadrava, Tomáš Halík, Václav Havel, Eva M. Hejzlarová, Eva Herrmannová, Martin Hilský, Ivan Holoubek, Michal Horáček, Vít Hrdoušek, Jan Hron, Antonín Huvar, Karel Hvížďala, Helena Illnerová, Martin Jahn, Jeroným Janíček, Kateřina Janků, Jakub Jareš, Eva Jiřičná, Pavel Jungwirth, Vladimír Just, Petr Kadlec, Tomáš Kára, Erazim Kohák, Rut Kolínská, Stanislav Komárek, Ladislava Košíková, Josef Kovalčuk, Zbyněk Král, Lumír Krejčí, Marta Kubišová, Petr Langer, Zdeněk Lukeš, Lukáš Evžen Martinec, Eva Matějková, Veronika Matějková, Ivo Mathé, Ivan Medek, Kateřina Melenová, Josef Michl, Petr Mikšíček, Meda Mládková, Vladimír Morávek, Tomáš Mozga, Luděk Niedermayer, Roman Onderka, Vlastimil Ondra, Petr Oslzlý, Teťana Ostapčuk, Miroslav Oščatka, Jiří Pavlica, Jan Payne, Markéta Pilátová, Josef Pleskot, Jiří Plocek, Petra Procházková, Martin C. Putna, Martin Reiner, Jacques Rupnik, Blanka Říhová, Jan Sokol, Olga Sommerová, Thomas Donaldson Sparling, Jana Stávková, David Storch, Jiří Stránský, Kateřina Šedá, Jiřina Šiklová, Marek Špalek, Jindřich Štreit, Hana Šůrová, Pavel Švanda, Rudolf Švaříček, Erik Tabery, Milan Uhde, Ludvík Vaculík, Vlastimil Veselý, Zbyněk Vybíral, Petr Zelenka, Ladislav Zeman, Jiří Zemánek, Miroslav Zikmund

Knihu si můžete objednat na spolek@muni.cz.
Po předchozí domluvě je kniha k vyzvednutí v kanceláři SAPMU, Žerotínovo nám. 9, Brno.
Knihu zasíláme i poštou. K ceně 99 Kč připočítáváme 30 Kč za poštovné a balné.