Wikizpravodaj MU

Aktuální čísloArchiv starších číselOdběr e-mailem

Wikizpravodaj Masarykovy univerzity je elektronický měsíčník, jehož prostřednictvím tým Wikipedie na MU podává aktuální přehled o stavu prezentace témat souvisejících s Masarykovou univerzitou na Wikipedii a přidružených projektech. Wikizpravodaj monitoruje rovněž zájem veřejnosti o tímto způsobem prezentované informace a podává zprávy o skončených, probíhajících i plánovaných projektech zaměřených na jejich rozvoj. Okrajově se dotýká také aktivit zaměřených na tvorbu a šíření svobodných znalostí v Brně vůbec. Zpravodaj vychází zpravidla desátý den v měsíci a pokrývá dění za měsíc předcházející.

Upozornění na nové číslo vám může být zasíláno e-mailem, jestliže vyplníte následující formulář:

Odběr Wikizpravodaje MU

Wikizpravodaj vydává Spolek absolventů a přátel MU (SAPMU) pod záštitou rektora Masarykovy univerzity Mikuláše Beka. Redaktorem zpravodaje je Marek Blahuš, wikipedista, koordinátor týmu Wikipedie na MU a člen výboru SAPMU. Komentáře a zpětnou vazbu uvítáme na stálé diskuzní stránce zpravodaje nebo jakýmkoliv jiným vhodným kanálem.