Exkurze do kampusu – 6. 2. 2019

Ve středu 6. února 2019 zveme členy SAPMU i další zájemce na prohlídku Univerzitního kampusu v Bohunicích. Zahájíme ji v 16 hodin krátkou prezentací v učebně č. 306 v pavilonu A11, projdeme knihovnou, lékařskou i přírodovědeckou fakultou, v NMR centru Josefa Dadoka se zastavíme nad výkladem magnetické spektroskopie a podíváme se také ke kryoelektronovému mikroskopu na CEITECu. Na závěr navštívíme víceúčelová sportoviště fakulty sportovních studií a řekneme si něco o dalších rozvojových plánech. Věříme, že si akci užijete, i pokud univerzitní kampus znáte.
Mapka

Do kampusu se lze snadno dostat pomocí hromadné dopravy i autem, bližší informace najdete zde. Můžete zvolit vchod do budovy v přízemí naproti zastávce trolejbusu č. 25 nebo přes lávku, dále se orientujte podle šipek

Z organizačních důvodu potřebujeme znát počet účastníků s menším předstihem, proto prosíme o vyplnění nezávazné přihlášky do 1. února.