Wiki víkend – 10. 11. 2018

Již 10. a 11. listopadu se koná třetí právnický Wiki víkend. Poprvé na Právnické fakultě Univerzity Karlovy!

O co že se jedná? Jde o setkání právníků a studentů práv, jehož cílem je rozvoj právnické encyklopedie Iurium Wiki. Iurium Wiki je prostor pro tvorbu právních výukových materiálů, jak pro studenty práv, tak i pro laickou veřejnost. Slouží zejména studentům práv a veřejnosti k vyhledávání odborných právních pojmů. Oproti klasickým vypracovaným materiálům je navíc ověřovaná pedagogy právnických fakult a je dostupná online + zcela zdarma.

Na Wiki-víkend se sjíždí studenti všech právnických fakult, stejně jako jejich pedagogové. Společně pracují na tom, aby se na naší Wiki nacházelo co nejvíce kvalitních článků. Zároveň pro vás máme připravený doprovodný program. Můžete se těšit na laser game a posezení u piva s úžasnými lidmi.

Pokud máš čas a chuť poznat nové lidi, něco nového se naučit a zároveň se pobavit, neváhej! Doraz a pozvi i kamarády.

Wiki víkend